zaterdag 22 januari 2011

(AWD) Informatiebijeenkomst over Aanpak overlast Damherten

- Via Mail ontvangen van H. Sloos..
Op donderdagavond 27 januari is er een informatiebijeenkomst over de voorgestelde aanpak van damherten in het duingebied tussen IJmuiden en Den Haag. Gedeputeerde Jaap Bond zal dan het beheerplan toelichten en vragen beantwoorden...( Foto Links Jaap Bond)
De Dierenbescherming was Helder...Zie: http://awd-bossie.blogspot.com/2011/01/awd-dierenbescherming-helder.html ...En daar valt volgens mij weinig tegen in te brengen...Dit is Helder....Allereerst willen wij opmerken dat wij het als dierenwelzijnorganisatie betreuren dat bij conflicten tussen mens en dier, hier de oplossing direct gezocht wordt in het doden van het dier
-
INFORMATIEBIJEENKOMST OVER AANPAK OVERLAST DAMHERTEN.
-

- Op donderdagavond 27 januari is er een informatiebijeenkomst over de voorgestelde aanpak van damherten in het duingebied tussen IJmuiden en Den Haag. Gedeputeerde Jaap Bond zal dan het beheerplan toelichten en vragen beantwoorden.
Programma en locatie

19.30 uur Inloop

19.45 uur Inleiding avondvoorzitter dhr. Janmaat

20.00 uur Toelichting gedeputeerde Bond

20.30 uur Vragenronde

21.30 uur Afsluiting

De avond vindt plaats in het NH Hotel, Burgemeester van Alphenstraat 63 in Zandvoort. Omwonenden en belangstellenden  hoeven zich niet aan te melden en er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van de avond.
(Links in de krant een foto gemaakt door mij...En rechts J. Bond..Toeval :)

Jaap Bond (CDA)...Staat dat voor Christelijk Damherten Afschieten ?