woensdag 24 maart 2010

ingezonden Foto's van Frans en Martine

Ingezonden via mail ( Frans en Martine)...Dus in dit blogje geen foto's van mij! (ook het verhaal is ingezonden)
Dag Henk,

Zo af gelopen zaterdag er eens erg vroeg op uit getrokken. om 5 uur sochtends ging de wekker en om 6 uur zaten we in de auto onderweg. Het was een sombere dag maar jah, we gingen.. Veel motregen gehad en een enkele wat heftigere regenbuitje. We hadden een gebiedje al eens eerder bekeken en vonden er erg veel sporen van de vos. Echter die liet zich zo vroeg niet zien dus trokken we eventjes naar de rugzakvos om er wat te eten en wat te drinken. Toen het buikje vol zat liepen we weer terug en we zeiden zo tegen elkaar:"ik voel dat we terug moeten gaan naar dat plekje."
Dus we gingen er heen. Daar kreeg Martine het wat koud dus stelde ik voor om in de luwte van de struiken in het zonnetje wat te gaan zitten. Ze draaide wat rond om een geschikte plek te vinden en ik zie daar warempel een pracht van een jongedamevos staan. Dus ik viel plat op mijn buik daar op de grond en schoot achter elkaar 2 kaarten vol op haar. Wat een pracht beest zeg. Heb er een paar voor je erbij gedaan.
Op deze foto zijn duidelijk de tepels te zien.
Op de terugweg bij de uitgang van het pannenland nog op drie mannen(herten) gelopen. Die kwamen heel langzaam onze kant op naar het pad. Ik trok me iets terug omdat ik mogelijk in een kerkepad van ze zat. Ze namen het volgende paadje en ik voelde ze aan dat ze of over het hek zouden gaan of er onderdoor. Dus ik stelde mijn camera op 6 beeldjes per seconde en ging vanuit de hand op ze wachten. En jahoor daar duwde de achterlopende man de voorste onder het hek door en mijn camera rikketikte er lustig op door. Later kreeg ik er een adrelinekick ervan. Dat heb ik wel vaker naar zo'n actie. Dan sta je stijf van de spanning. Ik heb er een mooie opname aan over gehouden. Die krijg je ook nog van me. Achter stonden inmiddels een hele boel mensen die graag de platen wilde zien. hahaha.. Die had ik helemaal niet op gemerkt zeg.
De Vossendans..
Was een leuke dag verder. Om 4 uur zaten we in de auto en toen begon het te plenzen dat het een lieve lust was. Maar dat gaf niet. Ik kwam thuis met prima platen.
Groet, Frans en Martine (Geen Site)
----------------------------------

Ingezonden door Klaproos...Drie Reeën Geitjes
Een site die U zeker eens moet bezoeken.
Bedankt voor het inzenden van de foto's!.