zaterdag 2 juni 2012

Grabbeldoos

Vandaag een grabbeldoos qua foto's..
AWD ( Avond ).. Groene Hart...en een bliksembezoek aan de Groene Jonker. Normaal gesproken heb ik meestal teveel foto's na een avondje AWD ..En is het lastig een keuze te maken tussen al de foto's...Maar omdat ik nu op één plek bleef zitten..Was ik afhankelijk van wat er zo voorbij kwam..Nou dat was niet veel :)
Gelukkig dat ik op de heen ...en terugweg nog het één en het ander te zien kreeg..
Een roedel damherten ( links met zender ) ...Blijft iets moois..
Duinviooltje...
Ook kwam ik bij Ingang "Panneland"..nog een Eekhoorn tegen.Het lukte me maar niet om hem goed op de foto te krijgen..Camera omhoog en weg was de eekhoorn weer..Achteraf had ik meer struikjes of bomen op de foto zonder eekhoorn als met eekhoorn..En dan heb ik het niet eens over de kwaliteit van de foto's : Ook de Gekraagde Roodstaart ..ging er te snel vandoor..De Duinviool werkte trouwens wel mee...
Jachthoornblazersgroep 't Panneland (AWD)
Elke Woensdagavond zijn ze te bewonderen in Vogelenzang ( Vogelenzangseduinweg 4 2114 AS ) En als u meer wilt weten over deze Jachthoornblazersgroep..Ze hebben een site : http://www.panneland.nl/index.html Zaterdag 2 Juni .. Game Fair te Nuenen ..meer zie: http://www.gamefair.nl/ 
Het Groene Hart...
In "Het Groene Hart"...is ruimte rust en groen nog een begrip..
-
Het landelijke karakter spreekt veel mensen aan..Ook wij gaan regelmatig naar het GroeneHart..Plaatsjes zoals Schoonhoven..Roelofarendsveen..Nieuwkoop..Boskoop.. Bodegraven..Benschop enz.. Zijn de moeite waard om te bezoeken. Juist de kleinere wegen in de polder zijn leuk om te nemen..Hier en daar worden eieren groente of kaas aangeboden..
Mensen komen naar dit gebied om te onthaasten..
Rust en Stilte is net als openheid.. een schaars goed in de drukke Randstad..!
Veel weidevogels zoeken dit gebied op..
-
Een prachtig gebied..Naast de geschiedenis van turfwinning was het Groene Hart in het verleden ook een onderdeel van de Hollandse Waterlinie..
En water is er dan ook genoeg te vinden..
Dus naast Fietsen..Wandelen..is Varen ook een optie..
Lepelaar en Bergeend..
Ga eens lekker uitwaaien in het Groene Hart..een gebied dat zoveel te bieden heeft!