vrijdag 23 maart 2012

Provincie Noord-Holland Beticht!

Hallo Henk

Zou je dit bericht op de website willen zetten.

Omdat Natuurbelang AWD door de Provincie Noord-Holland beticht wordt van onjuistheden wil Natuurbelang AWD dat graag rechtzetten.

Naar aanleiding van ons persbericht heeft de Provincie Noord-Holland een mail aan alle klankbordleden en nog heel wat andere mensen gestuurd met de strekking dat het persbericht van Natuurbelang AWD niet klopt en dat men de dienstweg helemaal niet als de beoogde route ziet.

Echter als je de tekst op hun website doorleest zie je dat men wel degelijk aan het onderzoeken is of de dienstweg juridisch haalbaar is. Bovendien staat de dienstweg genoemd in de beheervisie 2011-2022. Je zou dan toch mogen aannemen dat de dienstweg wel degelijk de beoogde route is.

Na contact met een aantal klankbordgroepleden blijkt dat sommigen erg ontevreden zijn dat de Provincie toch weer de dienstweg op de kaart heeft gezet. In feite is bijna drie jaar werk voor niets geweest. Vele onderzoeken zijn er geweest over allerlei alternatieven. Dure rapporten van de Grontmij, kan allemaal de prullenmand in, de Provincie grijpt vrolijk terug naar hun stokpaardje; de dienstweg. Maar het is erg dat men dit blijft ontkennen, totdat de eerste fietsers er overheen rijden waarschijnlijk.
Een reden te meer om met zeer velen zondag 25 maart mee te wandelen in de protestwandeling.

Het hele artikel met meer feiten en de mail van de Provincie.
http://www.natuurbelangnederland.nl/persbericht.html
Hopelijk willen veel mensen het artikel via twitter verspreiden. Een provincie die gewoon niet naar de burgers luistert en zich hult in vage bewoordingen over de feitelijke situatie, dat is de limit.

Met vriendelijke groet,
Harry Hobo
Natuurbelang AWD

4 opmerkingen:

 1. Hoi Henk,

  Het probleem met deze lieden is dat ze er veel geld tegenaan kunnen smijten om hun zin te krijgen, helaas is het wel ons geld waarmee ze smijten. In dit geval betalen we ze eigenlijk om ons tegen te werken, het moet niet veel gekker worden.

  Ik hoop dat er veel mensen meelopen zondag!

  Gr,
  Petere en Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben het helemaal met Peter en Janny eens.

  Groet, Joop

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit lijkt wel weer op Politiek....

  Ik ben trouwens vandaag in de AWD bijna omver gereden door een snelle fietser (iets tussen mountain bike en race fiets), hij reed echt hard. Heb er nog een foto van gemaakt, maar hij was al bijna uit zicht verdwenen, als dit de toekomts wordt, weet ik zeker dat ik niet meer ontspannen loop op de verharde paden.

  groetjes Ghita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Henk
  ik hoop maar dat het fietspad er niet komt nu zijn het een paar fietsers als het pat er licht zijn het er misschien wel vijftig??.
  groetjes Herman,

  BeantwoordenVerwijderen