zondag 12 februari 2017

Transparantie

Zaterdag 11 februari 2017
In de Amsterdamse Waterleidingduinen. (AWD)
Een laagje sneeuw ligt als een deken over de awd .. het licht is wel niet perfect ..maar de sneeuw compenseert de zware bewolking nog enigszins. Het bos ziet er weer magisch uit.

-
-
Deze week was er weer veel te doen als het om natuur ging .. en iedereen ..voorstanders en tegenstanders rolden over elkaar heen .. i.p.v. om de tafel te gaan zitten met ecologen ..lijkt de politiek het weer beter te weten. Laten die nou eerst maar eens gaan werken aan het vertrouwen in de politiek!
Herstel van vertrouwen begint bij transparantie.
-
De gewone burger is het vertrouwen al totaal kwijt .. en die gewone burger is zelfs uitgeroepen tot politicus van het jaar 2016 .. en nog wil het niet tot die botte hersenen doordringen dat mensen niet achterlijk zijn .. en zien echt wel dat zo'n ballonnetje oplaten de achterban weer tevreden moet stellen .. hoe dom en doorzichtig! 

Vertrouwen is het geloof in de betrouwbaarheid ..integriteit van een persoon. 
Als dat er niet meer is .. dan moet men vervangen worden voor iemand 
die dat vertrouwen wel waardig is.
-
-
Je mag voorstander of tegenstander zijn .. wat mij betreft met emotie ..Maar doe geen beloftes ..van iets wat je weet dat je niet na kunt komen. En zeker niet liegen ..alleen om je eigen doel te bereiken!
-
-
Een raam ingooien is zo gebeurd ..maar repareren gaat langer duren. De VVD heeft al zoveel geloofwaardigheid en topmensen verloren .. is het niet eens tijd om te consolideren en wonden te likken?  
-
-
-
-
En dan horen we VVD Fractievoorzitter  Jan de Reus (één van de bedenkers initiatiefvoorstel)  zeggen (bij NOS) "NATUUR IS ER VOOR DE MENSEN"  Nou ..Als je zoiets zegt dan heb je het volgens mij echt niet begrepen! 
En dan beklaagde hij zich over de geschreven pers ..
-
Flevopost: Voor wat betreft de grote grazers moet De Reus de hand wel in eigen boezem steken , want in de toelichting op het voorstel werd er gewag gemaakt van kaalgevroten vlaktes, een te grote kudde en afschot. geboortebeperking of het verplaatsen van grote grazers.

-
-
-
Om dan in het finale debat met droge ogen te beweren dat het daar helemaal  niet over gaat ..is dan een beetje onzin .. schreef Flevopost. Zie : Faunabescherming KLIK
-
-
Ik kom nog terug op vertrouwen en transparant zijn ... want mensen moeten weten wie ze wel en niet moeten vertrouwen. En welke verenigingen ..stichtingen met dubbele agenda's werken!