maandag 23 november 2009

Zondag,,Ruig!

Bas Breetveld (van de bronstwandeling)
Heeft een prachtige site...Hij plaatst niet veel...Maar als hij foto's plaatst...Nou kijkt U zelf maar even naar de nieuwe update van het Ijsvogeltje
Vergeet ook de rest niet door te nemen...Want het is echt genieten geblazen!!!
Eerst:Mail
Via Mail kwamen nog enkele foto's binnen van Nico Paauw.
Nico Paauw (en zijn kinderen)bezoekt regelmatig het AWD...Maar heeft geen site. Dit zijn foto's...Die gemaakt zijn op een geweldig moment in het AWD........ Wel laat hij trouwens af en toe een album maken van zijn foto's.

Als s'morgens vroeg...De mist nog over het gebied hangt...En je hoort de natuur ontwaken...

En af en toe is er een schim waar te nemen van een vos,damhert,konijnen of en ree...Ja dat moment is dan top!.....Dat is moeilijk uit te leggen...Maar geloof me...Zoiets is sensationeel!
Bedankt Nico
--------------------
Zondag...22 November.
We...Ik en Herman Versteeg..hadden afgesproken om vroeg , via ingang Panneland het AWD te bezoeken. Het was alweer een tijdje geleden dat we samen naar het AWD gingen. (Ik was ziek geweest en Herman kon niet i.v.m. omstandigheden thuis)
We hadden nog heel wat te bepraten....Ze zeggen dat vrouwen kunnen kwekken..Nou wij vandaag dus ook. En voor dat we er erg in hadden waren we in het Achtergebied.
Brilduiker (Bucephala clangula)
De Brilduiker kan het hele jaar worden waargenomen...maar in de wintermaanden maak je meer kans...Ik neem hem in het AWD...nooit in de zomermaanden waar.
Het is een prachteend met zijn mooie witte plek op zijn wang.

Herman en ik doen een bakkie op het Lange Vlak....En dan gebeurt het...
Kijk dit Filmpje maar eens even af.
http://www.youtube.com/watch?v=M6ZVpZqistk
En nog een paar mooie foto's op de site...
van Herman Versteeg:
http://www.natuurfotograafversteeg.nl/