dinsdag 27 oktober 2009

De twee meisjes in het Blauw!

Eerst even nog dit:
Op zondag 8 november organiseren wandel- en natuurorganisaties in de Amsterdamse Waterleidingduinen (AWD) een grote wandeltocht tegen de aanleg van een fietspad door het fraaie duinlandschap.Wandelorganisatie Nemo en Te Voet, samen met Stichting Natuurbelang AWD, namen het initiatief tot deze 'ActieWandeling'. Ook de Stichting Duinbehoud en Vogelwerkgroep Zuid-Kennemerland hebben zich aangesloten.De ActieWandeling begint om 13.00 uur bij ingang Oase van de Amsterdamse Waterleidingduinen in Vogelenzang en gaat over 3,5 km naar de ingang Zandvoortselaan te Zandvoort. We hopen dat zoveel mogelijk mensen meewandelen!
Op internet staat uitgebreide informatie over de ActieWandeling en de routebeschrijving:http://www.natuurbelangawd.nl/aktiewandeling.html
---------
Via Mail ingezonden....
BERICHT .....!!!!!!!!!!!!!!!!
Beste Henk, wij hebben genoten van de mooie foto's op je site. Wij (de vader met de 2 meisjes met de blauwe jasjes) hadden zelf geen foto's gemaakt, we zijn op veilige afstand gebleven, het was voor de meiden al spannend genoeg. Erg leuk om door je blog te bladeren en zeker leuk om regelmatig eens terug te komen. Ik zal proberen nog een foto te mailen gemaakt tijdens het paardrijden.Groeten, Harry Aartman
Ja....Daar hebben we het nog over gehad...Dat wild niet bang zou zijn voor paarden...Omdat ze paarden niet als een bedreiging zien.
(Foto: Harry Aartman)
Beste Henk,

Wij hebben elkaar afgelopen zaterdag ontmoet tijdens onze wandeling in de AWD. Je hebt ook over ons geschreven in je blog, daar heb ik ook een reactie op geplaatst. Mijn complimenten over je blog, heel erg leuk om doorheen te bladeren, wat ik ook uitgebreid met de kinderen gedaan heb.
In de bijlage stuur ik je 2 foto’s mee. De foto’s zijn van matige kwaliteit, maar ik vond het een heel bijzonder moment, bijna 30 herten bijeen die rustig bleven liggen terwijl we met de drie paarden passeerden.
De man waarover ik vertelde die vroeger al de vossen ging voeren was Piet Duivenvoorden uit Noordwijkerhout, als hij nog leeft zou hij nu zo een 86 jaar zijn. Hij was stroper en heeft ze jaren dagelijks gevoerd. Ik denk dat het in 1987 is geweest dat ik met hem mee ben geweest.
(Foto: Harry Aartman )

Veel plezier tijdens je vele wandelingen en wellicht tot ziens!
Met vriendelijke groet,


Harry Aartman - Site: http://www.hano.nl/
Ga deze foto's morgen even bij de Gastfoto's plaatsen
Bedankt Harry..Super!...Ik hoop je te zien op 8 november..wandeling tegen het fietsen in de AWD.
Groetjes...Ook aan de dametjes in het blauw!

Ja mensen...als U naar het AWD gaat..Laat de kinderen niet thuis..maar neem ze eens mee. Wedden..Dat ze het geweldig vinden!!