dinsdag 25 december 2018

De Donkere Kant ..

Wende Snijders - Last resistance : 
Op een verlaten plek .. wordt je ook geconfronteerd met het niets ..
Dan wordt je ook gedwongen je diepste en grootste angsten onder ogen te zien. Je donkere kant ..je schaduwkant. In the Last Resistance zingt Wende dat je die vooral moet aankijken en omarmen.
-
-
-
-
En dan bedoeld ze niet op wat esoterisch geknuffel ..maar om het daadwerkelijk begrijpen dat je zowel een goede als een slechte kant in je hebt. "Ik (Wende) kwam tot het besef dat creatie ..schepping iets cyclisch is : Eerst is er niks ..dan is er iets en dan weer niks.

-
-
-
-
Een voortdurend geboren worden en weer sterven. Maar op het moment dat zo'n schepping dan volmaakt is  ..moet je 'm ook weer durven loslaten. Dat geldt voor jezelf ook :Je moet als het ware weer durven dood te gaan. Om vervolgens opnieuw te beginnen.

"And when you dive under the water. You can feel it's warm embrace.
You can feel your last resistance ..Lies in the elegance of disgrace."
-
-
-
-
-
-
"Have you seen the heavy moonlight ..Reflect your shadows in the lake? You can drive under the water. They are yours for you to take" ....
-
-
-
"And when you dive under the water .. You can feel its warm embrace. You can feel your last resistance. Lies in the elegance of disgrace"
-
-
-
-
De mensheid is natuurlijk heel goed in het snel mogelijk kapotmaken van dingen ..En dat mag met deze plek nooit gebeuren .. Waternet wil de adelaarsvarens terugdringen. De enigste plek waar dieren nog rust en veiligheid vinden.
-
-
-
Al was de intentie goed .. dan was er nog wat voor te zeggen.
Het kappen van bomen ..verwijderen van struweel en nu het weghalen van de adelaarsvarens. Je vraagt je af .. Red je daar de natuur mee?
-
-