maandag 17 augustus 2009

Fietsen Amsterdamse Waterleidingduinen AWD...NEE!

Bij deze roep ik iedere site/hives of wat dan ook ...hier een klein beetje aandacht aan te geven!
-
Er dreigt een fietspad te worden aangelegd door de Amsterdamse Waterleidingduinen (AWD)
Natuurbeschermers,Vrijwillige Natuuronderzoekers en zeker de Indivduele wandelaars...Willen dit voorkomen....Zo meld het blad Duin van Stichting Duinbehoud!
-

Wat is er aan de hand?
Provincie Noord Holland wil alleen financieel bijdragen aan het ecoduct als dit gecombineerd word met een fietsverbinding.Dat geld ook voor de Europese Unie!

Waternet (de beheerder AWD) werkt actief mee aan de fietsverbinding....Terwijl het de gemeenteraad van Amsterdam niet heeft geraadpleegd : Het bedrijf Waternet valt onder het bestuur van de gemeente!

Wel vreemd....Want van verschillende boswachters weet ik die zijn tegen....En wie schat de gevaren van een fietspad nou beter in...Dan de Boswachters van het AWD?...Nou Dan!

En wat willen de bezoekers van het AWD....Juist...Geen Fietspad!
Dat heeft Kees P. (bedankt namens de wandelaars) wel aangetoont met zijn handtekeningen aktie!
Wat dat betreft is het goed dat het blad Duin...Daar aandacht aan geeft!
En zijn wij als wandelaars blij dat Arnoud Van der Meulen...Uitvoerend Manager van Stichting Duinbehoud. zich daar voor inzet!
-
De Stichting Duinbehoud is een landelijke organisatie voor de bescherming van de duinen. Zij komt op voor de natuurbelangen langs de Nederlandse kust en voor de belangen van mensen die van deze natuur willen genieten. Door het voeren van acties, overleg en juridische procedures probeert de Stichting Duinbehoud de natuur langs de kust te versterken. Zij stuurt regelmatig adviezen naar de overheid en naar beheerders om de natuur beter te beschermen of om nieuwe natuurgebieden in te richten.
Zie...http://www.duinbehoud.nl/
GEEN FIETSPAD DOOR DE AWD....IEDEREEN WEET DAT HET NIET GEWENST IS.
MAAR GAAN ZE DAN VOOR HET GELD?....PFFFF....ROTTE POLITIEK !!!!!!!.
Noemen ze democratie...Laat me niet lachen!
Van Rudi Sellink van de site http://www.rudisellink.nl/ (zie reaktie's)
Kreeg ik deze link: