vrijdag 5 december 2014

Terug In De Tijd

Foto's kijken ..
Weer even terug naar die dag..dat moment....het genot..zelfs de temperatuur van dat moment lijkt weer voelbaar..die locatie vergeet je nooit meer. Als je de foto terugziet komt alles weer naar boven.terwijl die foto ..maar één seconden van je leven was. Een fotoalbum maken is dan ook ...je terug wanen in de tijd

Het moment in de ovp ..waar edelherten twijfelden ..en dan toch het water oversteken..
Het moment dat Herman en ik deze damherten tegen kwamen ..die hun geweien aan het vegen waren.
En het moment dat ik samen met André , Peter , Ghita ,en Herman voor het eerst de boomkikker in de awd op de foto kon zetten. Eindelijk ...want ik geloof dat de hele wereld me voor was geweest.
Ik wist waar ze zaten ..maar ondanks al het zoekwerk kon ik ze eerder niet vinden :)
Het moment dat Greet en ik in de vroege morgen veel edelherten zien in de ovp..en het moment dat ik een grote kudde konikspaarden over de grote vlakte zie draven.
Het moment die ik samen met Ghita mocht beleven in de awd ...vossen beginnen uit het niets te vechten ..het gaat er behoorlijk heftig aan toe ...er vliegt zelfs een tand uit één van de vossen zijn bek..Een derde vos loopt langs..maar hij waagt het zich niet om zich te mengen.
Het moment dat een vos ..pal voor me .zijn bek open zet.
Het moment met Henk Schuurman ...met een zwaluw die graag op de foto gaat.
Een moment met Kees Boele ...Nachtvlinderestafette 
-
Een geweldig moment samen met Henk Schuurman ...een konikpaard komt in beweging.En het moment met Remco,Patric,Peter en Hans onder begeleiding van Kees Hulstein in het gebied ovp. Een grote kudde konikpaarden ...
Het moment dat we een aantal dagen genoten in hut 1 en 2 van Han Bouwmeester met Ben en Greet..
Deze appelvink zagen Greet en ik op de terugweg op de Veluwe. Het was de eerste keer voor mij dat ik een appelvink zag en kon fotograferen.
-
Het moment dat Herman Ghita en ik een edelhert een vos zien aanvallen in de ovp..Zoiets vergeet je nooit meer ...deze foto's zullen me altijd aan dat geweldige moment doen denken Nu maak ik elk jaar één fotoalbum ...en dan de XXL versie...met 98 blz. Helaas was ik er verleden jaar niet aan toegekomen om mijn album bij CEWE af te maken.Door omstandigheden heb ik nu de tijd om hem eens af te maken.
De momenten in Anholer Schweiz met Cees en Ghita..
Waar we de dieren zien die op het punt staan Nederlands grondgebied te betreden ..zoals de wilde kat,lynx..en de wolf
Het moment op de Veluwe ...bronst en zwijnen
Het moment dat ik stond te wachten op Ronald ,,,
En laat op dat moment een vos een zandhagedis vangen
Het moment ..dat de awd mooi wit was ..

Dat moment is alweer een tijdje geleden..maar onvergetelijk ...In mijn eerdere albums ..waren veel winterfoto's geplaatst ..helaas hadden we het afgelopen jaar weinig dagen met sneeuw..hopelijk krijgen we nu weer een winter met rijp en sneeuw.
Het moment met Ben,Greet en Nathalie in hut 1 en twee
Het moment in de OVP en in de AWD dat een vos een muis vangt ..met Henk,Elma,Joop,Henry en Harry ...niet veel later vangt hij een konjjn
Het moment dat we (Ghita en ik) eigenlijk op zoek waren naar de Hop die zich niet liet zien..gelukkig gingen we nog even naar Lentevreugd..en daar zagen we hoe een Torenvalk een Sabelsprinkhaan ving.
Het moment van Vlinders..Paddenstoelen..Insecten..
De momenten vroeg in de morgen ..met een zonnetje die doorbreekt
De momenten dat je een Ree ziet ..maar ook die momenten met Boswachter Frans Kapteijns Ank Ghita en Geert in Zoniëwoud en Kampina ..

Natuurlijk zijn dit maar een paar bladzijdes uit dit fotoalbum .Het is altijd moeilijk om foto's uit te zoeken en te selecteren  gelukkig maakt het programma van CEWE het eenvoudiger om keuzes te maken