donderdag 19 februari 2009

Nee Hé AWD Vreselijk!

NEE,HÉ.........NOOIT! WAT EEN DOMME MENSEN HEB JE OP DE WERELD.
Waarom geen McDonalds in het achtergebied of een camping met een speeltuin of zomerhuisjes
Hebben we een gebied om trots op te zijn....gaan ze het verknallen met popppenkastgedoe.
LAAT HET AWD MET RUST!!!!

Toch een fietspad door Waterleidingduinen?
Gepubliceerd op 13 februari 2009, 17:47
haarlem -
Komt er toch een fietspad door de Amsterdamse Waterleidingduinen? Waternet (de beheerder van dit duingebied) organiseert 5 maart een bijeenkomst waarop 'betrokkenen met elkaar in gesprek gaan over de stand van zaken', aldus een woordvoerder. Hoe concreet de komst van een fietspad is, kon een woordvoerder van Waternet nog niet vertellen.
Natuurorganisaties zijn tegen de komst van een fietspad. Zij vrezen dat de rust van de dieren in het gebied wordt verstoord. Momenteel is fietsen in dit duingebied niet toegestaan.
Het fietspad zit gekoppeld aan de plannen van de provincie Noord-Holland voor de bouw van een recroduct (zowel natuur- als wandel/ fietsbrug) over de Zandvoortselaan.
Volgens de provincie stelt de Europese Unie alleen geld beschikbaar als er ook een fietspad door de Waterleidingduinen komt.
Hans Vader, vertegenwoordiger van de Vogelwerkgroep Zuid-Kennemerland, vreest dat dit de rust in de duinen zal verstoren. De Waterleidingduinen zitten wat bezoekersaantallen betreft al aan de grens van het toelaatbare. Met een fietspad zal de drukte flink toenemen. ,,Als in ruil voor dat recroduct per se een fietspad door dit gebied moet worden aangelegd, zeggen wij: dan maar geen recroduct.''
De Amsterdamse Waterleidingduinen zijn eigendom van de gemeente Amsterdam. Watermaatschappij Waternet is beheerder van het gebied. De gemeente Amsterdam heeft het fietsen in de duinen jarenlang afgehouden.
De Europese Unie zet (volgens mij zonder het gebied op waarde te schatten) de boel onder druk met geld........Bah.
Nee nooit doen......Ik gun fietsers hun plezier maar niet in dit mooie rustige gebied.
Er zijn nu enkele mensen die er mogen fietsen zoals de boswachter en mdiegene die er koeien of schapen hebben lopen of mensen die een speciaal plaatje op de fiets hebben van het waternet.
En zo moet dat blijven.


Noooooooooooooooooooit Doen is mijn advies
Als je nu het achtergebied wil zien moet je minstens een uur lopen.
Met de fiets binnen een kwartier.
Neem je verantwoordelijkheid en kies niet voor dat smerige geld!
Zou ik willen zeggen.