dinsdag 28 augustus 2012

Stemmen op Natuur

De Groene Kieswijzer 2012 laat zien wat de Nederlandse politieke partijen van de natuur en het milieu vinden.  Vind jij natuur, milieu en duurzaamheid belangrijk? Wil je weten welke partijen het best bij jouw standpunten daarover passen? Vul dan de Groene Kieswijzer in.
En ga stemmen..op Woensdag 12 september..van 7.30 - 21.00 uur
We moeten ons realiseren..Dat de economische crisis.. Niet het grootste probleem is voor de mens..
(HET MAG NIET ZO ZIJN DAT..ZIE VIDEO)
De opwarming van de aarde.. door ontbossing ..methaan en koolstofdioxide is het grootste probleem..
Een groene technologie...heeft de toekomst!
HET CDA:
God schiep de natuur..in zes dagen en op het einde van de zesde dag schiep God de mens..de zevende dag ruste hij...En Bleker?...Die lijkt niet te rusten tot hij de schepping en daarbij ook het CDA..heeft geëlimineerd... Dus één stemadvies van mij...is eigenlijk overbodig.....Stem zeker geen CDA...
Het CDA heeft bewezen het rentmeesterschap niet aan te kunnen..
Deze morgen gaan we ( Herman en ik) bij ingang "Panneland" naar binnen..( We zijn natuurlijk de enigste die op het parkeerterrein zijn deze dag :) De kans op een flinke bui is namelijk groot..heel groot.... Als we later ergens staan te schuilen..en iets drinken.. zien we een Ijsvogel..En dan is zo'n dag toch zonnig :)
Ijsvogel..
Damhert..
Buien.. :)

Helaas..kom ik er niet aan toe om iedereen gelijk te beantwoorden of te bezoeken..Nu kan ik dat hier allemaal wel gaan uitleggen..maar dat heeft weinig zin..Ik kom er soms niet eens aan toe om mijn bericht te maken / plaatsen..ook het aantal keren dat ik de natuur in trekt is even op een laag pitje komen te staan. Nu komt daar gelukkig snel verandering in..
Een Eekhoorn in de AWD..
Natuurlijk kunt u Eekhoorntjes mooier en dichterbij fotograferen..
Maar in de AWD is de populatie Eekhoorns niet erg groot..
Roofdieren zoals Boommarters zijn een gevaar voor deze beestjes..
Stem groen..